Νέα & Ενημερώσεις

Social News

Δείτε πρώτοι τα Νέα μας από τη σελίδα της Concordia Mindlab στο Facebook και το Instagram!

ΔΥΟ ΖΩΕΣ - Μικρά Ασία 1922-2022»
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022

 μια παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Παιανίας για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή. Περισσότεροι από 120 συντελεστές δημιούργησαν ένα σπουδαίο ιστορικό, αφηγηματικό, θεατρικό και χορευτικό θέαμα, τιμώντας τους ανθρώπους που έζησαν τη φρικαλεότητα εκείνων των ημερών και όχι μόνο. Με τη συμμετοχή Ποντιακών σωματείων και Αρμενικών πολιτιστικών οργανώσεων η παράσταση διανθίστηκε καλύπτοντας όλο το πλούσιο ιστορικό, κοινωνικό και πολιτιστικό φάσμα της Ανατολής. Η ΑμΚΕ Concordia Mindlab πιστή στους καταστατικούς σκοπούς της υποστήριξε την δράση του Δήμου Παιανίας και του ΛΕΠ Παιανίας καλύπτοντας τη συνολική δαπάνη των γραφιστικών, εικαστικών και σχεδιαστικών αναγκών και την έκδοση ενθυμηματικών εντύπων για τους 120 συντελεστές και τους περισσότερους από 1000 θεατές. Βρισκόμαστε πάντοτε αρωγοί σε δράσεις πολιτισμού και διαφύλαξης της υλικής και άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς!

"Top Èpèe Greek Fencers 2022"
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αθλητική διοργάνωση “Top Èpèe Greek Fencers 2022” από τον Δήμο Παιανίας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο «Αρίστων Παιανίας» και την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο, στην πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου στην Παιανία.
Τέσσερις κορυφαίες Ελληνίδες πρωταθλήτριες και τέσσερις άνδρες πρωταθλητές ξιφομάχοι αγωνίστηκαν μεταξύ τους για την κατάκτηση του τίτλου “Top Èpèe”.
Η Concordia Mindlab Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ανέλαβε τη διοργάνωση της εκδήλωσης, προσθέτοντας τον κύκλο της ακόμη μια ενεργό συμμετοχή της σε δράσεις για τον πολιτισμό & τον αθλητικό, προβαίνοντας και στην δωρεά των μεταλλίων (2 χρυσά, 2 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια) για τους συμμετέχοντες αθλητές.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Παιανίας κ. Ισίδωρο Μάδη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στην Concordia Mindlab, αλλά και για την άψογη, άμεση και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διοργάνωση, αποδεικνύοντας πως η αυτοδιοίκηση μπορεί να πρωτοπορήσει σε δράσεις για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, σε συνεργασία με οργανισμούς και σωματεία που ιδρύθηκαν και λειτουργούν υπό το αποκλειστικό πρίσμα της προσφοράς. Ευχαριστούμε τον αθλητικό όμιλο «Αρίστων Παιανίας» για τη συνεργασία, ευχόμενοι και εις άλλα πολλά. Ο αθλητισμός ενώνει, δείχνοντας ένα φωτεινότερο δρόμο κυρίως για τις νέες γενιές.» δήλωσε σχετικά ο Δ/στης και Πρόεδρος της Concordia Mindlab κ. Αντρέας Μπεντάι."

"Στολίδια με Αξία"
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021


Η Concordia Mindlab για λογαριασμό του Δήμου Παιανίας (Παιανία - Γλυκά Νερά) διοργάνωσε εκδήλωση κοινωφελούς χαρακτήρα με τον πρωτότυπο τίτλο "Στολίδια με Αξία". Οι μικρές μαθήτριες και μικροί μαθητές των νηπιαγωγείων του Δήμου φιλοτέχνησαν Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές που μετατράπηκαν σε στολίδια, τα οποία κοσμούν τα Χριστουγεννιάτικα έλατα του Δήμου σε όλες τις πλατείες, αλλά και τα σπίτια πολλών οικογενειών.
Τα έσοδα από τη δράση διατέθηκαν στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" και  στο Φιλανθρωπικό Σωματείο για Μυοπαθή Παιδιά "Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ".

Διαβάστε περισσότερα στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.


Εθιμοτυπική Επίσκεψη στο Φανάρι
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021


Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Concordia Mindlab, Οικονομολόγος και Εσωτερικός Ελεγκτής (ΜΑ) κ. Σωτήρης Σιδέρης έγινε δεκτός από την Α.Θ.Π. Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως και Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο, στο Φανάρι, λαμβάνοντας την Πατριαρχική Ευλογία για το νέο πρόγραμμα δράσεων.1η Επιστημονική Ημερίδα Κοινωνικού Προβληματισμού
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021


Η Concordia MindLab, στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος δραστηριοτήτων της, διοργανώνει ημερίδα κοινωνικού προβληματισμού με θέμα:
"Τι (δεν) απασχολεί τους νέους σήμερα". 

Συμμετέχοντες οι: Γιώργος Αργυρόπουλος, Δάφνη Νούση, Αθανάσιος Μιχαλόπουλος, Ελένη Γεωργοπούλου και η Άρτεμις Γκούρλια.


Διαβάστε περισσότερα στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.