Νέα & Ενημερώσεις

"Στολίδια με Αξία"
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021


Η Concordia Mindlab για λογαριασμό του Δήμου Παιανίας (Παιανία - Γλυκά Νερά) διοργάνωσε εκδήλωση κοινωφελούς χαρακτήρα με τον πρωτότυπο τίτλο "Στολίδια με Αξία". Οι μικρές μαθήτριες και μικροί μαθητές των νηπιαγωγείων του Δήμου φιλοτέχνησαν Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές που μετατράπηκαν σε στολίδια, τα οποία κοσμούν τα Χριστουγεννιάτικα έλατα του Δήμου σε όλες τις πλατείες, αλλά και τα σπίτια πολλών οικογενειών.
Τα έσοδα από τη δράση διατέθηκαν στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" και  στο Φιλανθρωπικό Σωματείο για Μυοπαθή Παιδιά "Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ".

Διαβάστε περισσότερα στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.


Εθιμοτυπική Επίσκεψη στο Φανάρι
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021


Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Concordia Mindlab, Οικονομολόγος και Εσωτερικός Ελεγκτής (ΜΑ) κ. Σωτήρης Σιδέρης έγινε δεκτός από την Α.Θ.Π. Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως και Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο, στο Φανάρι, λαμβάνοντας την Πατριαρχική Ευλογία για το νέο πρόγραμμα δράσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.


1η Επιστημονική Ημερίδα Κοινωνικού Προβληματισμού
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021


Η Concordia MindLab, στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος δραστηριοτήτων της, διοργανώνει ημερίδα κοινωνικού προβληματισμού με θέμα:
"Τι (δεν) απασχολεί τους νέους σήμερα". 

Συμμετέχοντες οι: Γιώργος Αργυρόπουλος, Δάφνη Νούση, Αθανάσιος Μιχαλόπουλος, Ελένη Γεωργοπούλου και η Άρτεμις Γκούρλια.


Διαβάστε περισσότερα στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.